ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσία: Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στρατιωτικού εξοπλισμού στο Εκατερινμπούργκ (βίντεο)

Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία της φωτιάς

Ρωσία: Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στρατιωτικού εξοπλισμού στο Εκατερινμπούργκ (βίντεο)

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο παραγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού στην πόλη Εκατερινμπούργκ της Ρωσίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στη στέγη ενός άδειου εργαστηρίου του εργοστασίου και κάλυψε μια έκταση περίπου 420 τετραγωνικών μέτρων.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, δεν υπήρξαν θύματα. Οι τοπικές αρχές και η ρωσική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών κατάφεραν να περιορίσουν και να σβήσουν τη φωτιά με τη βοήθεια 45 πυροσβεστών και 14 οχημάτων.

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει άγνωστη και βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο παραγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού αυξάνει τη σημασία του περιστατικού, καθώς εξετάζεται η πιθανότητα για απόπειρα δολιοφθοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.