ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ρωσικά πλήγματα σε Ντνίπρο και Κίεβο – Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε κτήρια κατοικιών, σπίτια καθώς και στις εγκαταστάσεις ενός νοσοκομείου

Ρωσικά πλήγματα σε Ντνίπρο και Κίεβο – Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες

Οι περιφερειακές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ρωσική πυραυλική επίθεση χθες Παρασκευή το βράδυ εναντίον της πόλης Ντνίπρο στην κεντροανατολική Ουκρανία προκάλεσε τον θάνατο δύο ενηλίκων και ενός παιδιού και τον τραυματισμό ακόμη 19 ανθρώπων.

Από άλλα ρωσικά νυχτερινά πλήγματα σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και ένας ακόμη τραυματίστηκε στην περιφέρεια του Κιέβου, σύμφωνα με την περιφερειακή στρατιωτική διοίκηση της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Εξάλλου πλήγμα με drone εναντίον κτηρίου κατοικιών στο Κίεβο προκάλεσε χθες τον θάνατο μίας εφήβου και τον τραυματισμό πέντε ακόμη ανθρώπων, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Ντνίπρο, περιλαμβανομένου ενός παιδιού. Δεκαεννέα άλλοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι παιδιά», ανέφερε στο Telegram ο περιφερειακός κυβερνήτης Σέρχιι Λισάκ.

Οκτώ άνθρωποι νοσηλεύονται μετά από αυτή την «επίθεση με πυραύλους» που σημειώθηκε χθες Παρασκευή το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυκτα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε κτήρια κατοικιών, σπίτια καθώς και στις εγκαταστάσεις ενός νοσοκομείου.

Ο Λισάκ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κατεστραμμένα κτήρια, περιτριγυρισμένα από ερείπια, και κάτι που μοιάζει με δωμάτιο νοσοκομείου με τα τζάμια σπασμένα.

Η Ντνίπρο είναι μια μεγάλη πόλη που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δνείπερου, σχετικά μακριά από το μέτωπο, η οποία όμως γίνεται συχνά στόχος αεροπορικών επιδρομών της Ρωσίας.

Από τις επιθέσεις στην περιφέρεια του Κιέβου σκοτώθηκε μία γυναίκα και ένας έφηβος τραυματίστηκε στη διάρκεια της νύκτας, επεσήμανε η περιφερειακή στρατιωτική διοίκηση.

Νωρίτερα χθες το βράδυ drone έπεσε σε κτήριο κατοικιών στο Κίεβο, προκαλώντας πυρκαγιά.

Από το πλήγμα αυτό σκοτώθηκε μία έφηβη και τραυματίστηκαν έξι άνθρωποι, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται, σύμφωνα με νέο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της τοπικής στρατιωτικής διοίκησης Σέρχιι Πόπκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την 16η αεροπορική επίθεση της Ρωσίας εναντίον του Κιέβου αυτόν τον μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.