ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ»

Ρωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ

Στην πλατφόρμα του «Χ» δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ένα ρωσικό FPV καταστρέφει ουκρανικό Leopard-2A5 στο Κουρσκ. 

Δείτε το βίντεο:

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Στο Κουρσκ έχουν σκοτωθεί 15.000 Ουκρανοί και έχουν καταστραφεί 122 άρματα μάχης»!

Σχεδόν 15.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στο μέτωπο του Κουρσκ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, δημιουργώντας εύλογες απορίες γιατί το Κίεβο επέλεξε να προχωρήσει σε μία ενέργεια που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ουκρανική ήττα.

Συγκεκριμένα, βάσει της τελευταίας επίσημης ενημέρωσης οι Ουκρανοί έχουν 14.950 νεκρούς και 122 κατεστραμμένα άρματα μάχης.

Αυτές οι απώλειες δεν μπορούν να αναπληρωθούν και γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί σε όλα τα μέτωπα της ανατολικής Ουκρανίας οι Ρώσοι προελαύνουν παντού.

«Συνολικά, κατά τη διάρκεια των μαχών στην κατεύθυνση του Κουρσκ ο εχθρός έχασε περισσότερους από 14.950 στρατιώτες 122 άρματα μάχης, 52 οχήματα μάχης πεζικού, 93 ΤΟΜΑ, 768 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 464 αυτοκίνητα, 109 πυροβόλα, 28 συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων 7 HIMARS και 6 MLRS, 8 εκτοξευτές αντιαεροπορικών πύραυλων, 4 οχήματα μεταφοράς-φόρτωσης, 28 σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου, δύο ραντάρ αεράμυνας, 14 μονάδες μηχανικού εξοπλισμού, εκ των οποίων 8 οχήματα εκκαθάρισης ναρκοπεδίων και 1 εγκατάσταση εκκαθάρισης ναρκοπεδίων YP -77» επισημαίνει στην ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oι Ρώσοι συνεχίζουν την ανακατάληψη περιοχών στο Κουρσκ, και πριν από λίγο εισήλθαν στην πόλη Πλέκχοβο, η οποία έχει στρατηγική σημασία καθότι αποτελεί στρατηγικό μεταφορικό κόμβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.