ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Καταρρίψαμε ένα ουκρανικό μπαλόνι πάνω από το έδαφος της περιοχής του Κουρσκ»

Χρησιμοποιήθηκε από το Κίεβο για να επιχειρήσει τρομοκρατική επίθεση σε στόχους στη Ρωσική Ομοσπονδία

Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Καταρρίψαμε ένα ουκρανικό μπαλόνι πάνω από το έδαφος της περιοχής του Κουρσκ»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις του κατέρριψαν ένα ουκρανικό μπαλόνι μικρού μεγέθους (MSH) πάνω από το έδαφος της περιοχής του Κουρσκ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, γύρω στις 08:15 ώρα Μόσχας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό το μπαλόνι χρησιμοποιήθηκε από το Κίεβο για να επιχειρήσει τρομοκρατική επίθεση σε στόχους στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Οι δυνάμεις αεράμυνας που βρίσκονταν σε υπηρεσία κατέρριψαν με επιτυχία το μπαλόνι, εμποδίζοντας την υλοποίηση του σχεδίου.

Τα συστήματα αεράμυνας, που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, εντόπισαν γρήγορα και κατέστρεψαν μια πιθανή απειλή.

«Γύρω στις 08.15 ώρα Μόσχας, μια απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας μπαλόνι μικρού μεγέθους (SMB) σε αντικείμενα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας σταμάτησε.

Το ουκρανικό MVSh καταστράφηκε από συστήματα αεράμυνας σε υπηρεσία πάνω από το έδαφος της περιοχής του Κουρσκ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τους συγκεκριμένους στόχους που θα μπορούσε να στόχευε η επίθεση, αλλά τόνισε την επαγρύπνηση και την ετοιμότητα των δυνάμεών του για τυχόν απειλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.