ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ρώσοι στρατιώτες αφαίρεσαν την ουκρανική σημαία από το κτίριο διοίκησης στο Σελίντοβο (βίντεο)

To Σελίντοβο αποτελεί μια κρίσιμη πόλη για την άμυνα του Ποκρόβσκ

Ρώσοι στρατιώτες αφαίρεσαν την ουκρανική σημαία από το κτίριο διοίκησης στο Σελίντοβο (βίντεο)

Ρώσοι στρατιώτες αφαίρεσαν την ουκρανική σημαία από το κτίριο διοίκησης στο Σελίντοβο.

To Σελίντοβο αποτελεί μια κρίσιμη πόλη για την άμυνα του Ποκρόβσκ.

Προσπαθώντας να περικυκλώσουν τις ουκρανικές δυνάμεις στο Σελίντοβο, οι Ρώσοι ελπίζουν να παρακάμψουν την ουκρανική άμυνα και την αναγκάσουν να υποχωρήσει. Μετά την κατάληψη των σωρών σκωρίας, οι ρωσικές δυνάμεις θα είχαν τον έλεγχο των πυρών στα περίχωρα του Ποκρόβσκ με το υπερυψωμένο έδαφος. Οι ρωσικές τακτικές αντικατοπτρίζουν την τακτική στρατηγική στο Vuhledar .

Στις 22 Οκτωβρίου, ο διοικητής της 24ης ξεχωριστής ταξιαρχίας επίθεσης του Aidar, Stanyslav Bunyatov, ανακοίνωσε ότι η μισή πόλη καταλήφθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις, αναφέροντας την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Την επόμενη μέρα, επιβεβαιώθηκε από το DeepStateMap.Live. Ο ουκρανικός στρατός είπε ότι η πόλη ήταν «στα πρόθυρα» της κατάληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα 27 Οκτωβρίου, ο ρωσικός στρατός έθεσε τον πλήρη έλεγχο του Σελίντοβο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.