ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Σ.Λαβρόφ: «Γελοίος όποιος στην Δύση πιστεύει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με επιστροφή στα σύνορα του 1991»

«Είστε σοβαροί ενήλικες και λέτε τέτοια πράγματα;»

Σ.Λαβρόφ: «Γελοίος όποιος στην Δύση πιστεύει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με επιστροφή στα σύνορα του 1991»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, χαρακτήρισε γελοίο όποιον ισχυρίζεται στη Δύση ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει με επιστροφή στα σύνορα του 1991.

Μάλιστα αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν σοβαροί ενήλικες να λένε τέτοια πράγματα.

Στην Δύση προσπαθούν να περάσουν την εικόνα ότι ο πόλεμος θα τελείωνε στην Ουκρανία μονάχα αν η Ρωσία δέχονταν να επιστρέψει τα εδάφη που κατέλαβε στα πεδία των μαχών και την Κριμαία (που ιστορικά είναι ρωσική και οι κάτοικοί της έχουν εξολοκλήρου ρωσική συνείδηση).

Δηλαδή ζητούν από τη Μόσχα να υποστεί μία στρατηγική ήττα από τη στιγμή μάλιστα που είναι αυτή που κερδίζει στα πεδία των μαχών.

Παράλληλα, κατηγόρησε τους Δυτικούς ότι εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην πολιτική τους όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία και στη Γάζα.

«Όμως όλο το πάθος των δυτικών συναδέλφων μας έχει ως στόχο να προκαλέσει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία.

Σταματήστε τη Ρωσία, πηγαίνετε στα σύνορα του 1991, και ο πόλεμος θα σταματήσει αμέσως. Σοβαροί ενήλικες τα λένε αυτά; Είναι γελοίοι», είπε ο Σ.Λαβρόφ, ο οποίος έκανε λόγο για μια νέα προσπάθεια της Δύσης για μια ειρηνευτική διάσκεψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Δύση προσπαθεί τώρα να πείσει ορισμένες αραβικές χώρες να φιλοξενήσουν κάποιο νέο είδος διάσκεψης για την Ουκρανία» σημείωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.