ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σύμη: Άγρια καταδίωξη Τούρκου διακινητή μεταναστών από δυνάμεις του Λιμενικού – Προσπάθησε να τους εμβολίσει

Αφότου οι μετανάστες αποβιβάστηκαν στον Πανορμίτη, ο διακινητής επιχείρησε να επιστρέψει στην Τουρκία

Σύμη: Άγρια καταδίωξη Τούρκου διακινητή μεταναστών από δυνάμεις του Λιμενικού – Προσπάθησε να τους εμβολίσει

Άγρια καταδίωξη, στην Σύμη, ενός Τούρκου διακινητή από δυνάμεις του Λιμενικού. Όταν επιχείρησαν να σταματήσουν το σκάφος του, αυτός προσπάθησε να τους εμβολίσει.

Αφότου οι μετανάστες αποβιβάστηκαν στον Πανορμίτη, ο διακινητής επιχείρησε να επιστρέψει στην Τουρκία, με τους άνδρες του Λιμενικού να ξεκινούν καταδίωξη.

Ο δράστης δεν σταμάτησε όταν του έκαναν ηχητικά και φωτεινά σήματα, ενώ μάλιστα έκανε και επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές σε ένα από τα ελληνικά σκάφη, στην προσπάθειά του να τα εμβολίσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, πραγματοποιήθηκαν δύο προειδοποιητικές βολές και έπειτα δύο στοχευμένες βολές στη μηχανή του τουρκικού δουλεμπορικού, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Το ταχύπλοο σκάφος βυθίστηκε.

Παράλληλα, διενεργήθηκαν έρευνες από την ξηρά στην περιοχή, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου εντοπίστηκαν 21 αλλοδαποί και μεταφέρθηκαν στην Λιμενική Αρχή της Σύμης.

Οι αλλοδαποί είχαν εκκινήσει από Μποζμπουρούν Τουρκίας και είχαν καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 4.500€ έκαστος για τη μεταφορά τους στη Σύμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Σύμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.