ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Συρία: Ουκρανικά τερματικά για το Starlink πωλούνται.. στο δρόμο (βίντεο)

Η Ουκρανία προμηθεύει με συστήματα Starlink οργανώσεις εναντίον του καθεστώτος Άσαντ, σύμφωνα με αναφορές

Συρία: Ουκρανικά τερματικά για το Starlink πωλούνται.. στο δρόμο (βίντεο)

Πωλήσεις χρησιμοποιημένων Starlink τερματικών από την Ουκρανία έχουν εντοπιστεί στην αγορά του Ιντλίμπ της Συρίας, όπως αναφέρει τοπική πηγή.

«Πουλάμε χρησιμοποιημένους σταθμούς Starlink στο Ιντλίμπ. Τιμή $500 για λογαριασμούς εγγεγραμμένους στην Ουκρανία. Υπάρχουν επίσης ανταλλακτικά για αυτούς» ανέφερε ο πωλητής σε βίντεο που αναρτήθηκε στο «Χ».

Επίσης, αναφέρεται ότι η αντικαθεστωτική φιλοδυτική οργάνωση Hayat Tahrir al-Sham (HTS) πιθανότατα διατηρεί επαφές με την Ουκρανία ως μέρος «αντιρωσικής συνεργασίας» και αγοράζει δυτικό εξοπλισμό.

Στην Ουκρανία, τα τερματικά Starlink έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον πόλεμο, προσφέροντας αξιόπιστη δορυφορική σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμη και σε περιοχές όπου οι υποδομές επικοινωνιών έχουν καταστραφεί από τον πόλεμο.

Η χρήση του Starlink έχει επιτρέψει στις ουκρανικές δυνάμεις να διατηρούν επαφή και να συντονίζουν τις ενέργειές τους, παρά τις ρωσικές επιθέσεις στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές.

Ακόμα, σύμφωνα με αναφορές, οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν το Starlink για την παροχή δεδομένων στόχευσης στα ναυτικά τους drone.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.