Καρυστιανού, Σαμαράς, Τσίπρας: Βλέπω 12 (τουλάχιστον) κόμματα στην επόμενη Βουλή. Κυβέρνηση δεν βλέπω...

Τα ρωσικά ρουκετοβόλα καίνε τα ουκρανικά ναρκοπέδια για να περάσει το πεζικό (βίντεο)

Συνεχίζεται η ρωσική προέλαση

Τα ρωσικά ρουκετοβόλα καίνε τα ουκρανικά ναρκοπέδια για να περάσει το πεζικό (βίντεο)

Ο ρωσικός Στρατός συνεχίζει την προέλαση στη Νοβοαντρίιβκα στην Ζαπορίζια με μπροστάρη το πυροβολικό.

Τα ρωσικά ρουκετοβόλα ανοίγουν τον δρόμο καταστρέφοντας τα ναρκοπέδια που έχουν στήσει οι Ουκρανοί ώστε να επιτρέψουν στο ρωσικό πεζικό να περάσει και να καταλάβει τις θέσεις τους.

H Νοβοαντρίιβκα βρίσκεται στα όρια των περιφερειών της Ζαπορίζια και του Ντονέτσκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.