ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Το Ισραήλ ανακοίνωσε την θανάτωση από τη Χαμάς σε ενέδρα στη Γάζα του διοικητή της 401ης Τ/Θ Ταξιαρχίας

Το άρμα μάχης του Ε.Daqsa και ένα άλλο άρμα μάχης χτυπήθηκαν από εκρηκτικούς μηχανισμούς

Το Ισραήλ ανακοίνωσε την θανάτωση από τη Χαμάς σε ενέδρα στη Γάζα του διοικητή της 401ης Τ/Θ Ταξιαρχίας

Ο διοικητής της 401ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας των IDF, συνταγματάρχης Ehsan Daqsa, εξοντώθηκε νωρίτερα σήμερα, σε ενέδρα στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας από τη Χαμάς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο στρατός του Ισραήλ.

Σύμφωνα με μια πρώτη έρευνα των IDF, το άρμα μάχης του Ε.Daqsa και ένα άλλο άρμα μάχης χτυπήθηκαν από εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στην Τζαμπάλια.

Ο Ε.Daqsa είναι ένας από τους πιο υψηλόβαθμους αξιωματικούς που έχουν σκοτωθεί στις μάχες στη Γάζα.

Ένας άλλος αξιωματικός τραυματίστηκε σοβαρά στο ίδιο περιστατικό.

Ο Ε.Daqsa, 41 ετών, καταγόταν από την πόλη των Δρούζων Daliyat al-Karmel. Ανέλαβε τη διοίκηση της 401ης Ταξιαρχίας τον Ιούνιο.

Ο Ε.Daqsa παρασημοφορήθηκε επίσης με τιμητική διάκριση από τον επικεφαλής της Βόρειας Διοίκησης για τη συμμετοχή του στη μάχη της Ayta ash-Shab το 2006.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.