ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Νεμπέζνια στον ΟΗΕ: «Η Δύση δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να αγνοήσει τη διαφθορά στην Ουκρανία»

«Δεν μπορούν να κλείνουν άλλο τα μάτια στις ενέργειες του καθεστώτος Ζελένσκι» λέει ο Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ

Β.Νεμπέζνια στον ΟΗΕ: «Η Δύση δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να αγνοήσει τη διαφθορά στην Ουκρανία»

«Οι δυτικές χώρες συνεχίζουν να προμηθεύουν την κυβέρνηση του Κιέβου με όπλα, αλλά γίνεται όλο και πιο δύσκολο για αυτές να αγνοήσουν τον παράγοντα της εκτεταμένης διαφθοράς στην Ουκρανία» δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπέζνια.

«Συνεχώς παραδίδουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, με σοβαρά προβλήματα και ατασθαλίες στις διαδικασίες. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αγνοηθεί η διάχυτη διαφθορά που συνοδεύει αυτές τις προμήθειες» είπε.

«Έτσι, η έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή του Πενταγώνου δείχνει ότι ο στρατός των ΗΠΑ απέτυχε να επαληθεύσει λογαριασμούς εργολάβων που ανέρχονται συνολικά σε 20 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με συμβόλαια για βοήθεια στην Ουκρανία» συνέχισε, ενώ πρόσθεσε ότι, «το Πεντάγωνο είχε καταθέσει περισσότερες από 50 ποινικές υποθέσεις λόγω παραβιάσεων κατά την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία».

Σύμφωνα με τα λόγια του, αυτά τα γεγονότα ήταν «μόνο η κορυφή του παγόβουνου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δυτικοί “ευεργέτες”, μαζί με την κλίκα του Ζελένσκι που έχει εδραιωθεί στην εξουσία, συνεχίζουν να αιμορραγούν την Ουκρανία. Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα στα μέσα ενημέρωσης, ξένες εταιρείες έχουν ήδη ξεπουλήσει πάνω από το ήμισυ της ουκρανικής καλλιεργήσιμης γης. Αυτό που εφαρμόζεται στην χώρα τώρα είναι ουσιαστικά μια απλή αποικιακή πολιτική» πρόσθεσε ο Ρώσος διπλωμάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.