ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Νούλαντ: «Οι ΗΠΑ και η Βρετανία ανάγκασαν την Ουκρανία να ακυρώσει την ειρηνευτική συμφωνία με την Ρωσία το 2022»

«Δεν ήταν καλή συμφωνία»!

Β.Νούλαντ: «Οι ΗΠΑ και η Βρετανία ανάγκασαν την Ουκρανία να ακυρώσει την ειρηνευτική συμφωνία με την Ρωσία το 2022»

Η Β.Νούλαντ, πρώην υφυπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ ουσιαστικά παραδέχεται ότι η ειρηνευτική συμφωνία Ουκρανίας-Ρωσίας, η οποία κόντευε να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2022, «κατέρρευσε» επειδή οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες δυτικές κυβερνήσεις πίεσαν την κυβέρνηση Ζελένσκι ότι δεν ήταν «καλή συμφωνία»

Σημειώνεται ότι ακόμη και μέλη της ουκρανικής αντιπροσωπείας δήλωσαν σε πρόσφατες συνεντεύξεις ότι αυτή ήταν μια πολύ καλή συμφωνία, η καλύτερη συμφωνία που μπορούσε να λάβει η Ουκρανία και ήταν ένας “πολύ πραγματικός συμβιβασμός” και η ουκρανική αντιπροσωπεία το γιόρτασε με σαμπάνια.

Βασικά επιβεβαιώνει δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, του επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας, των Ουκρανών αξιωματούχων κοντά στον Ζελένσκι, του πρώην καγκελαρίου της Γερμανίας και του Τούρκου ΥΠΕΞ ότι οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο εμπόδισαν αυτήν την ειρηνευτική συμφωνία, η οποία ήταν κοντά στην οριστικοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμφωνία ειρήνης περιελάμβανε απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από όλο το έδαφος της Ουκρανίας, με εξαίρεση το Ντονμπάς και την Κριμαία, το καθεστώς των οποίων επρόκειτο να καθοριστεί στη συνάντηση Πούτιν και Ζελένσκι, με αντάλλαγμα το ουδέτερο καθεστώς και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.