ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Πούτιν: «Αναπόσπαστο κομμάτι της Ρωσίας οι περιοχές του Ντονμπάς και της Νοβορόσσια»

Την επιθυμία για ανοικοδόμηση των περιοχών που έχουν πληγεί από τον πόλεμο εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος

Β.Πούτιν: «Αναπόσπαστο κομμάτι της Ρωσίας οι περιοχές του Ντονμπάς και της Νοβορόσσια»

Ολόκληρη η Ρωσία στηρίζει το Ντονμπάς και τη Νοβορωσία στις προσπάθειές τους να δημιουργήσουν μια ειρηνική ζωή, σύμφωνα με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των περιοχών αυτών, ο Πούτιν τόνισε τη συμβολή εκατομμυρίων ανθρώπων και δημόσιων οργανισμών στην ανασυγκρότηση των περιοχών που θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της Ρωσίας εδώ και αιώνες.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησης για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των περιοχών του Ντονμπάς και της Νοβορωσίας, υπογράμμισε την πλήρη στήριξη της Ρωσίας στις προσπάθειες αποκατάστασης και ανάπτυξης αυτών των περιοχών.

Ο Πούτιν αναφέρθηκε στη συμβολή τόσο των ομοσπονδιακών οργανισμών όσο και των κρατικών εταιρειών και των περιφερειών της Ρωσίας που έχουν αναλάβει την προστασία συγκεκριμένων πόλεων και περιοχών.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, όχι μόνο οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες, αλλά και 26 κρατικές εταιρείες και 82 περιφέρειες της Ρωσίας συμμετέχουν ενεργά στην αποκατάσταση των περιοχών του Ντονμπάς και της Νοβορωσίας.

Η αποκατάσταση περιλαμβάνει την εντατική επισκευή και κατασκευή κατοικιών, νοσοκομείων, σχολείων και υποδομών κοινής ωφέλειας, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται κυρίως από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό​​.

Με όλη την καταβαλλόμενη προσπάθεια των Ρώσων να εντάξουν τις περιοχές αυτές σε μία φυσιολογική ροή, είναι απόλυτα λογικό να μην υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθούν στη συζήτηση για τα ρωσικά εδάφη η Κριμαία και οι 4 επαρχίες που ενσωματώθηκαν στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούτιν ευχαρίστησε τους οικοδόμους και άλλους ειδικούς για την ανιδιοτελή εργασία τους, υπογραμμίζοντας ότι τα μέτρα που έλαβε άμεσα η κυβέρνηση έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.