ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Ζελένσκι: «Δεν αποκλείεται η ρωσική εμπλοκή στη δολοφονία της Ι.Φαριόν»

«Οι υπεύθυνοι για αυτή την επίθεση πρέπει να λογοδοτήσουν» δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος

Β.Ζελένσκι: «Δεν αποκλείεται η ρωσική εμπλοκή στη δολοφονία της Ι.Φαριόν»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι η έρευνα για τη δολοφονία της καθηγήτριας και πρώην βουλευτή Ιρίνα Φαριόν εξετάζει όλες τις πιθανές θεωρίες, συμπεριλαμβανομένης της εμπλοκής της Ρωσίας.

Η Φαριόν απεβίωσε σε νοσοκομείο της Λβιβ στις 19 Ιουλίου 2024, μετά από επίθεση με πυροβόλο όπλο από άγνωστο δράστη.

Οι αρμόδιες αρχές της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), έχουν αναλάβει την έρευνα για την ανεύρεση του δράστη.

Οι έρευνες περιλαμβάνουν την ανάλυση των καταγραφών από κάμερες παρακολούθησης και τις μαρτυρίες από πολλούς περιοχές της Λβιβ.

Ο Ζελένσκι τόνισε ότι κάθε μορφή βίας πρέπει να καταδικάζεται και ότι οι υπεύθυνοι για αυτή την επίθεση πρέπει να λογοδοτήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ίγκορ Κλιμένκο, ανέφερε ότι ορισμένες από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή του εγκλήματος ήταν εκτός λειτουργίας λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος, γεγονός που περιπλέκει την έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.