ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Ζελένσκι: «Έφτασαν στην Ουκρανία τα αμερικανικά άρματα Abrams»

Ο Ουκρανός πρόεδρος συμφώνησε με τις ΗΠΑ να αρχίσουν την από κοινού παραγωγή όπλων

Β.Ζελένσκι: «Έφτασαν στην Ουκρανία τα αμερικανικά άρματα Abrams»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε σήμερα Δευτέρα (25/9) πώς τα αμερικανικής κατασκευής άρματα μάχης Abrams έχουν φθάσει στην Ουκρανία. 

«Καλά νέα από τον υπουργό (Άμυνας) Ουμέροφ. Τα Abrams είναι ήδη στην Ουκρανία και ετοιμάζονται να ενισχύσουν τις ταξιαρχίες μας», δήλωσε σε ανάρτησή του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε δηλώσει την προηγουμένη εβδομάδα ότι τα πρώτα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams θα σταλούν στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα.

Ο Β.Ζελένσκι δήλωσε ότι συμφώνησε με τις ΗΠΑ να αρχίσουν την από κοινού παραγωγή όπλων

Ο Β.Ζελένσκι, σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ, ανέφερε ότι οι δύο χώρες συμφώνησαν να αρχίσουν την από κοινού παραγωγή όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ετοιμαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα νέο αμυντικό οικοσύστημα με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να παράγουμε όπλα ώστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την ελευθερία και να προστατεύσουμε τη ζωή μαζί», δήλωσε ο Β.Ζελένσκι, δίχως να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.