ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Βίντεο: Η στιγμή που ένα μικρό αγόρι πεθαίνει σε αεροπορική επιδρομή στη Γάζα

«Είναι ένα παιδί» φωνάζει με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος

Βίντεο: Η στιγμή που ένα μικρό αγόρι πεθαίνει σε αεροπορική επιδρομή στη Γάζα

Μία νεαρή δημοσιογράφος περιγράφει τις φονικές επιδρομές και εκρήξεις που σημειώνονται στη Γάζα. 

Όπως καταγράφεται στο βίντεο της γυναίκας, το οποίο αναπαράγει η Washington Post, ακούγονται εκρήξεις και μάλιστα ο πατέρας της 21χρονης κινδυνεύει να πέσει θύμα της επίθεσης καθώς στέκεται κοντά στο τζάμι κτιρίου εν μέσω επιδρομών.

Το σπίτι όπου διέμενε η δημοσιογράφος Wafaa Thaher έχει καταστραφεί από τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα και πλέον με την οικογένειά της έχει αναγκαστεί να μένει αλλού.

Η 21χρονη βιώνοντας το δράμα του πολέμου επιχειρεί να μεταδώσει στον κόσμο τον εφιάλτη που ζει, κάθε λεπτό που περνά, μέσα από ένα βίντεο που, αν μη τι άλλο, προκαλεί φρίκη και κατακραυγή δεδομένου ότι δείχνει ένα μικρό αγόρι να χάνει τη ζωή του.

Λίγο προτού χάσει τη ζωή του το παιδί, στην περιοχή της κεντρικής Γάζας, κουνάει με αγωνία τα χέρια του και φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια προτού καταρρεύσει και πέσει προς τα πίσω.

«Είναι ένα παιδί» φωνάζει με τρεμάμενη φωνή η Thaher για να προσθέσει στη συνέχεια: «Σε κομμάτια. Γιατί τον χτύπησαν;».

Γύρω από το παιδί συγκεντρώνονται δεκάδες άντρες. Βλέποντας τι έχει συμβεί στο σώμα του παιδιού, πιάνουν το κεφάλι τους και σηκώνουν τα χέρια ψηλά για βοήθεια.

Ένας άνδρας σκύβει πάνω στο παιδί, κάνοντας χειρονομίες για βοήθεια, και στη συνέχεια γονατίζει δίπλα του μαζί με έναν άλλο άνδρα.

Έχουν περάσει 48 δευτερόλεπτα αφότου η Thaher έχει αρχίσει να τραβάει βίντεο κι ένας θόρυβος μαρτυρά την έναρξη δεύτερης αεροπορικής επιδρομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη στιγμή της έκρηξης, οι δύο άνδρες φαίνονται να προσπαθούν να σηκώσουν το σώμα του αγοριού, ενώ άλλοι αρχίζουν να τρέχουν μακριά. Η Thaher ουρλιάζει και φωνάζει στον πατέρα της να φύγει από το παράθυρο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.