ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Ορατές και στην Κύπρο οι λάμψεις από τους ιρανικούς πυραύλους που έπληξαν το Ισραήλ

Συνεδριάζει αύριο το πρωί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας

Βίντεο: Ορατές και στην Κύπρο οι λάμψεις από τους ιρανικούς πυραύλους που έπληξαν το Ισραήλ

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης ύστερα από την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν σε βάρος του Ισραήλ συγκάλεσε εκτάκτως για το πρωί της Τετάρτης, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. 

Εν τω μεταξύ από τα νότια παράλια της Κύπρου είναι ορατές λάμψεις που φαίνεται να σχετίζονται με την πυραυλική επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ.

Πηγές του υπουργείου Άμυνας και του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσαν ότι έχουν καταγραφεί φωτεινά αντικείμενα αλλά δεν έχει γίνει κατορθωτό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από το Ιράν ή για αντιβαλιστικούς πυραύλους της αεράμυνας του Ισραήλ.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να πρόκειται για drones που εκτελούν επιχειρήσεις από άλλες δυνάμεις.

Η Λευκωσία είναι σε επαφή με τις ΗΠΑ και τη Βρετανία για να διαπιστωθεί τι δραστηριότητα υπάρχει στη περιοχή. Πάντως στη Κύπρο λαμβάνονται αυστηρά μέτρα λόγω των βρετανικών βάσεων οι οποίες είναι δυνατόν να αποτελέσουν στόχους του Ιράν.

Παράλληλα λαμβάνονται μέτρα για υποδοχή πολιτών που εγκαταλείπουν τον Λίβανο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια ζητώντας την παραχώρηση μεταγωγικού αεροσκάφους της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας ώστε να απεγκλωβιστούν Κύπριοι υπήκοοι από τον Λίβανο. Το αίτημα έγινε αμέσως δεκτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.