ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βίντεο: Ρωσικοί Iskander-M έπληξαν τρένο των Ουκρανών που μετέφερε 1.300 τόνους πυρομαχικών

Από το χτύπημα καταστράφηκαν 12 βαγόνια με πυρομαχικά, μερικά εκ των οποίων ήταν δυτικής κατασκευής και προέλευσης

Βίντεο: Ρωσικοί Iskander-M έπληξαν τρένο των Ουκρανών που μετέφερε 1.300 τόνους πυρομαχικών

Ρωσικοί Iskander-M έπληξαν το σημείο εκφόρτωσης της σιδηροδρομικής αμαξοστοιχίας στο χωριό Καζάνκα, στην περιοχή Νικολάεφ.

Όπως ενημερώνει σχετικά το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το τρένο μετέφερε έως και 1.300 τόνους πυρομαχικών, τα οποία είχαν σχεδιαστεί για αρκετές εβδομάδες χτυπημάτων από την ουκρανική πλευρά.

Από το χτύπημα φαίνεται πως καταστράφηκαν 12 βαγόνια με πυρομαχικά, μερικά εκ των οποίων ήταν δυτικής κατασκευής και προέλευσης.

Σύμφωνα με τον Military Chronicle, τα Iskander στόχευσαν το τρένο κατά τη διάρκεια της άφιξης του στον σταθμό και το χτύπησαν μάλιστα εν κινήσει.

Τα βαγόνια APU σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετέφεραν από 840 έως 1300 τόνους πυρομαχικών.

Σύμφωνα με το Military Chronicle, η απώλεια τέτοιου όγκου πυρομαχικών είναι πολύ οδυνηρή για την Ουκρανία, η οποία προόριζε τα συγκεκριμένα πυρομαχικά για αρκετές εβδομάδες άμυνας.

Παράλληλα, όπως ενημερώνει ο συντονιστής της ρωσικής μονάδας στην περιοχή Σεργκέι Λεμπέντεφ, στο τρένο επέβαιναν πολλοί στρατιώτες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι είναι νεκροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός του στρατιωτικού προσωπικού που σκοτώθηκε παραμένει άγνωστος προς το παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.