ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν έχει τον Αύγουστο 22% η ΝΔ το Μάρτιο θα δίνει μάχη για το 15%!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρώσος στρατιώτης εκκαθαρίζει ουκρανικό οχυρό μόνο με χειροβομβίδες – Iskander χτυπά ουκρανική μονάδα την ώρα της εκπαίδευσης

FAB-3000 και βαλλιστικοί πύραυλοι δημιουργούν πονοκέφαλο στο ουκρανικό επιτελείο

Ρώσος στρατιώτης εκκαθαρίζει ουκρανικό οχυρό μόνο με χειροβομβίδες – Iskander χτυπά ουκρανική μονάδα την ώρα της εκπαίδευσης

Συντριπτικά είναι τα χτυπήματα που υφίστανται σε αρκετές περιπτώσεις οι ουκρανικές δυνάμεις καθώς φαίνεται ότι ο ρωσικός τομέας πληροφοριών (με κάθε μέσο) κυριολοκτικά σαρώνει το πεδίο και γνωρίζει τι βρίσκεται το κάθε τι.

Έτσι σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο «Χ» δείχνει ένα Ρώσο στρατιώτη της 72ης ταξιαρχίας να εκκαθαρίζει ουκρανικό οχυρό μόνο με χειροβομβίδες όπου βρίσκονταν στρατιώτες της 93ης ταξιαρχίας.

Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν σε όλα τα σημεία καθώς μπήκαν στο Τσάσοβ Γιαρ, έφθασαν στο Τορέτσκ και πλησιάζουν το Ποκρόβσκ δυτικά της Αβντίιβκα όπου η Ρωσική προέλαση είναι συνεχής.

Τα όπλα πλέον που οι ρωσικές δυνάμεις κάνουν χρήση είναι η βόμβα FAB-3000 αλλα και οι πύραυλοι Iskander όπως στην περίπτωση  του χτυπήματος ουκρανικής μονάδας της 13ης ταξιαρχίας που δέχθηκε το πλήγμα την στιγμή που πραγματοποιούσε άσκηση στο Περεσνόγιε στο Χάρκοβο με τα θύματα να αναφέρονται ότι είναι δεκάδες!

Υπενθυμίζεται ότι η Μόσχα ανακοίνωσε μια νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου με την Ουκρανία, με την κάθε πλευρά να απελευθερώνει 95 στρατιώτες, λιγότερο από ένα μήνα μετά την προηγούμενη ανταλλαγή.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιβεβαίωσε τη σημερινή ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου τους οποίου θα ξαναστείλει στο μέτωπο γιατί η επιστράτευση πλέον δεν αποδίδει το δυναμικό που απαιτείται για να αναπληρωθούν οι απώλειες.

«Έπειτα από μια διαδικασία διαπραγμάτευσης, 95 Ρώσοι στρατιωτικοί, που η ζωή τους ήταν σε κίνδυνο υπό κράτηση, επέστρεψαν από εδάφη που ελέγχονται από το καθεστώς του Κιέβου. Σε αντάλλαγμα, 95 αιχμάλωτοι πολέμου των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας απελευθερώθηκαν και επιστράφηκαν», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο σημειώνει την «ανθρωπιστική διαμεσολάβηση» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.