
Οι σφοδρές μάχες του ρωσικού στρατού με τις αντίστοιχες ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζονται και στην περιοχή του Τσάσιβ Γιαρ, με τον αστικό ιστό της ουκρανικής πόλης να έχει μετατραπεί σε πεδίο αλλεπάλληλων συγκρούσεων.
Σε ένα τρίλεπτο βίντεο, τα πλάνα του οποίου δημοσιεύθηκαν από το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russian Today, φαίνονται καρέ καρέ οι μάχες ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τμήματα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων (μεταξύ αυτών και οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις ή αλλιώς VDV) να συμμετέχουν στην εκκαθάριση του αστικού ιστού.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Russian special forces at work 🇷🇺 pic.twitter.com/yiLS6lCFhy
— The world is patriots.🇺🇸🇷🇺 (@bertalanzoli) January 17, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.