ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Χαμάς: Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης θρηνεί για τον θάνατο του Σινουάρ

Η οργάνωση «εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στα ηγετικά στελέχη και τα μέλη της Χαμάς»

Χαμάς: Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης θρηνεί για τον θάνατο του Σινουάρ

Το αντιπροσωπευτικό όργανο του παλαιστινιακού λαού, η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ), εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θρηνεί για τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ απευθύνοντας έκκληση για την ενότητα των παλαιστινιακών παρατάξεων.

Η οργάνωση «εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στα ηγετικά στελέχη και τα μέλη της Χαμάς» και «καλεί να προάγουμε την εθνική μας ενότητα στο πλαίσιο του μόνου νόμιμου εκπροσώπου μας, την ΟΑΠ».

Το παλαιστινιακό όργανο κάλεσε σε ενότητα κατά του Ισραήλ «για να ανακτήσουμε το σύνολο των δικαιωμάτων μας, που περιλαμβάνουν το δικαίωμα στην επιστροφή [ενν. των προσφύγων], το τέλος της κατοχής και την ίδρυση του παλαιστινιακού μας κράτους που να καλύπτει όλα τα κατεχόμενα εδάφη, με βάση τα σύνορα του 1967 και με την Ιερουσαλήμ αιώνια πρωτεύουσα».

«Αυτό είναι βασικό για να αγωνιστούμε με ένα μέτωπο κατά του ισραηλινού σχεδίου εκτοπισμού του λαού μας από την πατρίδα του, είτε στη Γάζα είτε στη Δυτική Όχθη, να δημιουργήσουμε εκ νέου οικισμούς στη Γάζα και να επεκτείνουμε την κατάσχεση της γης και τις κατεδαφίσεις σπιτιών σε όλη τη Δυτική Όχθη, ειδικότερα στην Ιερουσαλήμ», προσθέτει η ΟΑΠ, στην οποία η Χαμάς δεν είναι μέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η Φάταχ, το κόμμα του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς και αντίπαλος της Χαμάς, δήλωσε ότι η ισραηλινή πολιτική «δολοφονιών και τρομοκρατίας δεν θα καταφέρει να σταματήσει τη βούληση του λαού μας να εξασφαλίσει τα νόμιμα εθνικά μας δικαιώματα στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.