ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Χούθι: «Μαζί με την “Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ” επιτεθήκαμε με πυραύλους cruise στο Ισραήλ» (βίντεο)

Ο εκπρόσωπος των ανταρτών της Υεμένης Γιαχία Σαρία, χαρακτήρισε επιτυχημένη την επίθεση

Χούθι: «Μαζί με την “Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ” επιτεθήκαμε με πυραύλους cruise στο Ισραήλ» (βίντεο)

Ο εκπρόσωπος των Χούθι Γιαχία Σαρία, ανακοίνωσε χθες Τρίτη (2/7) ότι μαζί με την «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ», εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους cruise εναντίον «στόχου ζωτικής σημασίας» στη Χάιφα του Ισραήλ.

Ο Γιαχία Σαρία χαρακτήρισε επιτυχημένη την επίθεση κατά την ενημέρωση που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από το δίκτυο Al Masirah.

Προανήγγειλε επίσης πως οι Χούθι θα εξακολουθήσουν να πλήττουν το Ισραήλ έως ότου τερματιστεί ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον περασμένο Νοέμβριο, οι προσκείμενοι στο Ιράν αντάρτες της Υεμένης εξαπολύουν συχνά επιθέσεις με πυραύλους και drones εναντίον ισραηλινών πόλεων και εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα τα οποία συνδέονται με το Ισραήλ, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο – όπως υποστηρίζουν – την αλληλεγγύη τους προς τον παλαιστινιακό λαό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.