ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Καταρρίψαμε 36 ουκρανικά drones»

Δεν υπάρχουν τραυματίες ούτε σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές από τις επιθέσεις

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Καταρρίψαμε 36 ουκρανικά drones»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε πως τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, κατέρριψαν 36 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύκτας η Ουκρανία.

Δεκαπέντε μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν πάνω από την περιφέρεια του Κουρσκ που συνορεύει με την Ουκρανία και εννέα πάνω από την περιφέρεια του Λιπέτσκ, αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα νότια της Μόσχας, ανέφερε το υπουργείο μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν πάνω από την περιφέρεια του Βορονέζ και άλλα τόσα πάνω από αυτή του Μπριάνσκ, στη νοτιοδυτική Ρωσία, δύο πάνω από την περιφέρεια του Οριόλ και άλλα δύο πάνω από την περιφέρεια του Μπέλγκοροντ.

Οι κυβερνήτες των περιφερειών του Λιπέτσκ και του Μπριάνσκ ανέφεραν μέσω των καναλιών τους στην Telegram ότι δεν υπάρχουν τραυματίες ούτε σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές από τις επιθέσεις.

Το Ρόιτερς επισημαίνει πως οι Ρώσοι αξιωματούχοι συχνά δεν αποκαλύπτουν την πλήρη έκταση των ζημιών που προκαλούν οι ουκρανικές επιθέσεις. Προσθέτει πως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, ενώ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σχόλιο από την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.