ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

ΥΠΕΞ Ολλανδίας: «Θα δώσουμε 24 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία για να βομβαρδίσει τη Ρωσία»

Και η Δανία έδωσε έγκριση στην Ουκρανία για να κτυπά στόχους εντός της ρωσικής επικράτειας!

ΥΠΕΞ Ολλανδίας: «Θα δώσουμε 24 μαχητικά F-16 στην Ουκρανία για να βομβαρδίσει τη Ρωσία»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Χάνκε Μπρούινς Σλοτ, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο 1η Ιουνίου, ότι το Άμστερνταμ, θα δώσει 24 μαχητικά F-16 στην ουκρανική Αεροπορία για να βομβαρδίσει τη Ρωσία.

Πρόσθεσε, ότι αυτή η απόφαση δεν απαιτεί έγκριση των ΗΠΑ.

Αξίζει να τονισθεί πως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, πριν από λίγες ημέρες, έδωσε την έγκριση για να κτυπηθεί η Ρωσία από το ουκρανικό έδαφος με αμερικανικά όπλα και έλυσε τα χέρια της Μόσχας για κτυπήματα στο έδαφος των συμμάχων της Ουκρανίας.

Όπως έχουμε αναφέρει στο pronews.gr, o Στρατός B.Zελένσκι, ετοιμάζει επίθεση μεγάλων διαστάσεων κατά της Ρωσίας με τα αποθέματα των δυτικών πυραύλων να αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς.

Παράλληλα, τόνισε ότι η χρήση των αεροσκαφών δεν περιορίζεται στα σύνορα κοντά στο Χάρκοβο, όπως συμβαίνει με τα αμερικανικά όπλα.

Η Ολλανδία, η Δανία, το Βέλγιο και οι ΗΠΑ συντονίζουν την παράδοση των F-16 στην Ουκρανία.

Τα 30 βελγικά F-16, όμως, που αναμένεται να λάβει η Ουκρανία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εναντίον στόχων στην Ουκρανία.

Η Ολλανδία και η Δανία επιτρέπουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί τα F-16 που της παρέδωσαν για να επιτίθεται σε στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία!

«Η αρχή ισχύει για τα F-16 ότι μπορείτε να επιχειρήσετε σε ρωσικό έδαφος», λέει ο Ολλανδός Χάνκε Μπρούινς Σλοτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.