ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ενοχλημένοι πάλι οι Τούρκοι για το anti-drone και 12ν.μ. που ανέφερε ο Ν.Δένδιας – Νέο δημοσίευμα

Δεν άρεσαν στην τουρκική πλευρά οι δηλώσεις του ΥΕΘΑ

Ενοχλημένοι πάλι οι Τούρκοι για το anti-drone και 12ν.μ. που ανέφερε ο Ν.Δένδιας – Νέο δημοσίευμα

Πρόσφατα, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, που ισχυρίστηκε ότι τα Δωδεκάνησα στο Αιγαίο έχουν νόμιμο δικαίωμα 12 μιλίων, ανέβασε τον πήχη αυτή τη φορά, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Στην δήλωσή του ο Δένδιας είπε: «Ο ορίζοντας της πολιτικής μας δεν μπορεί να είναι μόνο η τουρκοελληνική διαφορά. Ο ορίζοντας μας είναι τα Βαλκάνια. Ο ορίζοντας μας είναι η Ανατολική Μεσόγειος. Ο ορίζοντας μας είναι η Βόρεια Αφρική. Ο ορίζοντας μας είναι ο Κόλπος και η Ερυθρά Θάλασσα. Αν θέλετε, ο ορίζοντας μας είναι η Υποσαχάρια Αφρική όσον αφορά τη μετανάστευση και πολλές άλλες παραμέτρους», όπως είπε.

Ο Ν.Δένδιας παρευρέθηκε στην τελετή αποχαιρετισμού της φρεγάτας με το όνομα «ΣΠΕΤΣΑΙ», που βρίσκεται πλέον στο λιμάνι της Σαλαμίνας, μετά τις φρεγάτες «ΥΔΡΑ» και «ΨΑΡΑ» του Λιμενικού, που υπηρετούσαν στο παρελθόν στην αποστολή «ΑΣΠΙΔΕΣ» για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ο Ν.Δένδιας συνέχισε την ομιλία του: «Ένα άλλο σημείο υπερηφάνειας για εμάς είναι ότι η «ΨΑΡΑ» χρησιμοποίησε με επιτυχία το καινοτόμο σύστημα αντι-drone «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας. Πρόκειται για το πρώτο σύστημα anti-drone με δυνατότητες που παρήγαγε η πατρίδα μας και χρησιμοποιήθηκε και δοκιμάστηκε με αξιοπιστία σε πραγματικές συνθήκες μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσω στη Βουλή των Ελλήνων τον θόλο anti-drone που θα δημιουργηθεί συνολικά στη χώρα μας. Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού», είπε. Στο τέλος της δήλωσής του, ο Δένδιας τόνισε προς το πλήρωμα ότι «η παρουσία σας εκεί, στην Ερυθρά Θάλασσα, σε μια περιοχή που αφορά τα συμφέροντα της πατρίδας και του ελληνισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.