ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Επίδειξη M1A1 Abrams: Οι Ρώσοι προσπαθούν να καταστρέψουν την κάνη του άρματος με γερανό (βίντεο)

Ρωσική προσπάθεια ταπείνωσης στην έκθεση λαφύρων στην Μόσχα

Επίδειξη M1A1 Abrams: Οι Ρώσοι προσπαθούν να καταστρέψουν την κάνη του άρματος με γερανό (βίντεο)

Λίγες ημέρες πριν τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου στην Κόκκινη Πλατεία η ρωσική στρατιωτική ηγεσία θέλησε να κάνει επίδειξη των νατοϊκών τεθωρακισμένων και οχημάτων τα οποία χρησιμοποιεί η ουκρανική πλευρά και έπεσαν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων και δεν μπορούσε να λείψει το αμερικανικό M1A1 Abrams.

Μάλιστα σε μια κίνηση με την οποία θέλησαν να ταπεινώσουν ακόμα περισσότερο το καταληφθέν άρμα προχώρησαν σε στράβωμα της κάνης του άρματος (πυροβόλο των 120χλστ) ώστε να φαίνεται έντονα ότι υποκλίνεται με τις αναφορές να κάνουν λόγω επίσης για προσπάθεια καταστροφής του.

Η πίεση με βάρος από γερανό επί της κάνης είχε ως στόχο να φανεί η υποταγή του περίφημου όπλου που είχε διαδοθεί ότι θα είναι αυτό που θα ηγηθεί της ουκρανικής αντεπίθεσης η οποία επίσης απέτυχε.

Σε κάθε περίπτωση το συγκριμένο όπλο δεν είναι πλέον χρήσιμο στην ρωσική βιομηχανία καθώς αρκετά υποδείγματα αυτού έχουν ήδη περάσει στους αναλυτές της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας μέσω των καταληφθέντων γερμανικών Leopard-2 που φέρουν την ίδια κάνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.