Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε όσο και ο 32χρονος που ήταν «παρών» στο επεισόδιο, παίρνουν το δρόμο για τη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε τον 37χρονο αναφέροντας ωστόσο πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και εύχεται να επικρατήσει ειρήνευση και να μην υπάρξει συνέχεια.

Αναφορικά με τον 27χρονο αδελφό του 29χρονου, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 37χρονου και τον ελαφρύτερο της συζύγου του, έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ στην Αθήνα, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Ο 27χρονος έχει σπασμένο τένοντας ενώ έχει σπάσει και τα δύο του πόδια.

Το χρονικό του επεισοδίου

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουλίου σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες του Ηρακλείου.

Στο σημείο βρέθηκαν πέντε άνδρες, εκ των οποίων οι δύο είναι αδέρφια, και ο ένας πυροβόλησε τον 37χρονο τουλάχιστον πέντε φορές.

Ο 37χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα ενώ η 44χρονη σύζυγός του στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες του επεισοδίου ήταν τα δύο του παιδιά.

Οι φερόμενοι ως δράστες «ήρθαν στα χέρια» με το ζευγάρι ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκονταν τα παιδιά, ηλικίας περίπου έξι και 15 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 29χρονος πυροβόλησε τον 37χρονο πατέρα τους μπροστά τους.