ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΕΛ.ΑΣ: Δεκαοχτώ συλλήψεις για εμπρησμούς – Εθελοντής έβαζε φωτιές για να τις σβήνει ο ίδιος!

ΕΛ.ΑΣ: Δεκαοχτώ συλλήψεις για εμπρησμούς – Εθελοντής έβαζε φωτιές για να τις σβήνει ο ίδιος!

Δεκαοχτώ συλλήψεις και 118 προσαγωγές για εμπρησμό από πρόθεση ή από αμέλεια, πραγματοποίησαν από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου αστυνομικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ σε όλη τη χώρα.

Οι τρεις συλλήψεις έγιναν μετά από παραγγελία του πυροσβεστικού σώματος, οι επτά μετά από προανάκριση της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού μία μετά από ένταλμα του ιδίου του ανακριτή και επτά από προανάκριση υπηρεσιών της ΕΛΑΣ.

Οι ηλικίες των δραστών εμπρησμού κυμαίνονται από 15 έως 78 ετών. Καταγράφηκαν στο Κρυονέρι, στο Μαρκόπουλο Αττικής, στο Πέδιο Του Άρεως, στο Άλσος Φινοπούλου στου Γκύζη, στο Άλσος Πετρούπολης, στο Πέραμα, τη Μεσσηνία, τα Γιάννενα, τη Λέσβο, τις Σέρρες και τη Φωκίδα.

Έβαζε φωτιές για να τις σβήνει ο ίδιος

Στη Λέσβο άτομο προκάλεσε πυρκαγιά όταν έκαιγε μαλλί από πρόβατα. Στις Σέρρες έκαιγαν καλώδια σε φωτοβολταϊκό πάρκο για να πάρουν το χαλκό. Στο Άλσος Φινοπούλου στου Γκύζη ένας αλλοδαπός με κάποιες χαρτοπετσέτες και κάποια τσαλακωμένα πακέτα τσιγάρων επιχείρησε να βάλει φωτιά σε δέντρο και ξερόχορτα. Στο Κρυονέρι εθελοντής πυροσβέστης ενώ προπορευόταν η ομάδα του έβαζε προσανάμματα και φιδάκια για κουνούπια για να σβήνει τις φωτιές ο ίδιος. Μια από τις τέσσερις φωτιές που είχε βάλει επεκτάθηκε κοντά στο νεκροταφείο του Κρυονερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, έγιναν και έξι συλλήψεις για πλιάτσικο από μισοκατεστραμμένες από τις φωτιές οικίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.