ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα – Ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα – Ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη

Ξεψαχνίζοντας τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων επί της οδού Ζακύνθου στην Πάτρα, προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να ανακαλύψουν τα ίχνη του αγνώστου που λήστεψε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Ο δράστης, που φέρεται ότι ήτα νεαρής ηλικίας, εισέβαλε στο κατάστημα μια ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, ακινητοποίησε υπό την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη και άρπαξε τις εισπράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης άρπαξε ποσό ύψους περίπου 2.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να γίνει γνωστό αν επιβιβάστηκε σε κάποιο μέσο μεταφοράς που είχε αφήσει έξω από το πρακτορείο. Παράλληλα, ερευνάται αν το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν ρέπλικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.