ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός σκύλος εντόπισε ναρκωτικά στο λιμάνι – Χειροπέδες 23χρονο

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός σκύλος εντόπισε ναρκωτικά στο λιμάνι – Χειροπέδες 23χρονο

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης, προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη σύλληψη ενός 23χρονου, στον επιβατηγό λιμένα Αλεξανδρούπολης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων για που πραγματοποίησαν τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 «ΔΙΑΣ», κατελήφθη ο ανωτέρω να κατέχει σε τσάντα που έφερε, τα παρακάτω:

  • μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 10,2gr,
  • ένα γυάλινο βάζο το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 99,6gr και,
  • μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 2,6gr.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών οι οποίες θα αποσταλούν στην Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.