ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Ν.Τσουμάνης

Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Ν.Τσουμάνης

Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας είχε στο λαιμό του αυτοσχέδιο βρόγχο. Συγκεκριμένα περασμένα γύρο από τον λαιμό του ήταν λουριά μίας χρήσης (tire up), ενώ αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης έφυγε από «ασφυχτικό θάνατο».

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ιατροδικαστής. Προανάκριση για το θλιβερό περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς.

Να σημειώσουμε ότι τα ίχνη του αναζητούνταν από χθες το απόγευμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Τέλος δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο να είναι αυτοκτονία, αν και δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα – γράμμα.

Ποιος ήταν ο Ν.Τσουμάνης

Ο Τσουμάνης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας του Άρη, ενώ αγωνίστηκε στον Μακεδονικό στην Γ’ κατηγορία για ένα χρόνο μέχρι το 2010. Την χρονιά 2008-2009 αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ έπαιξε και σε 2 παιχνίδια της Superleague.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Α.Ο. Κέρκυρα, ελπίζοντας να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και έναν χρόνο αργότερα στον Πανθρακικό. Τον Σεπτέμβριο του 2015 επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί και πάλι με τον Άρη.

Εικόνες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.