ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θ.Βασιλακόπουλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για την καταγγελία του για επίθεση σε ταβέρνα

Θ.Βασιλακόπουλος: Παρέμβαση εισαγγελέα για την καταγγελία του για επίθεση σε ταβέρνα

Την παρέμβαση του διευθύνοντα Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σ.Δασκαλόπουλου, προκάλεσε η καταγγελία του Θ.Βασιλακόπουλου για επίθεση σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Όπως αναφέρει η «Ελευθερία» η παρέμβαση του εισαγγελέα αφορά δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορά στο εάν τελέστηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση, ποιες. Το δεύτερο σκέλος αφορά στο να διερευνηθεί εάν οι παθόντες θα υποβάλλουν έγκληση ή όχι με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής έγκλησης ολοκληρώνεται σε 3 μήνες.

Η επίθεση στον Βασιλακόπουλο

Ο κ. Βασιλακόπουλος, κατήγγειλε πως προπηλακίστηκε όταν συνάδελφοί του παρατήρησαν τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας γιατί δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Κατευθυνόμενος σε ταβέρνα της περιοχής μαζί με περίπου 25 συναδέλφους του πνευμονολόγους, ο κ. Βασιλακόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, όταν ο Καθηγητής και οι συνάδελφοί του «ζητήσαμε να γίνει έλεγχος πιστοποιητικών υγειονομικής ασφάλειας και με πέταξαν έξω», όπως περιέγραψε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Βασιλακόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι γίνεται καθημερινά στόχος απειλών εξαιτίας της θέσης του υπέρ του εμβολιασμού ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, σε σημείο που «σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Πάρα πολλές φορές δέχομαι απειλές», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.