Ο 21χρονος Αλβανός οδηγός που το βράδυ του Σαββάτου, χτύπησε με το όχημά του και σκότωσε έναν 47χρονο διανομέα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προκαλέσει ξανά ατύχημα πριν από λίγους μήνες.

Συγκεκριμένα, γείτονες του νεαρού οδηγού μίλησαν για ένα ακόμη ατύχημα που είχε προκαλέσει λίγους μήνες πριν το μοιραίο τροχαίο. Σε εκείνο το συμβάν, είχαν προκληθεί μόνο υλικές ζημιές.

«Το παιδί πήρε ένα αμάξι και γύριζε εδώ κι εκεί. Κάποιοι είπαν ότι μια θεία του από το εξωτερικό τού έστειλε κάποια χρήματα και πήρε αυτό το αυτοκίνητο το διθέσιο. 5.000 ευρώ είπαν ότι τού έστειλε και το έπαιρνε και έτρεχε. Μια φορά το τράκαρε σε ένα δέντρο στη γειτονιά. Έπαθε ζημιά 800 ευρώ. Αυτό έγινε πριν μήνες. Το χτύπησε στο δέντρο, πήγε και το έφτιαξε», δήλωσε ένας από τους γείτονες.

Άλλη γειτόνισσα είπε πως χθες στο σπίτι της οικογένειας του 21χρονου μαζεύτηκε κόσμος και «Φαινόντουσαν πολύ στενοχωρημένοι. Ο μπαμπάς δεν έχει βγει απ’ το σπίτι από χθες».

«Από χθες που βγήκε το παιδί 12 η ώρα το μεσημέρι από την αστυνομία και γύρισε, τον χαιρέτησαν, τον αγκάλιασαν (σ.σ. τον 21χρονο) και δεν τους είδαμε ξανά. Σήμερα το πρωί ήταν πολύ ήσυχα τα πράγματα. Καμία σχέση με χθες που είχε κόσμο» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δανειστεί το ακριβό γρήγορο αυτοκίνητο από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ δεν είχε δίπλωμα.

Η μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε πως ο νεαρός οδηγός πέρασε τρία κόκκινα φανάρια, ενώ η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του δήλωσε ότι ο 21χρονος «έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία», ενώ ο γιος του «κατέβαινε από τη Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι».

«Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!