Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ένας Ρουμάνος κρατούμενος επιτέθηκε σε αστυνομικό, τον δάγκωσε και στη συνέχεια επιχείρησε να αποδράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος του ΤΑ Ακροπόλεως το απόγευμα της Παρασκευής ζήτησε από αστυνομικούς να μεταφερθεί σε νοσοκομείο γιατί -όπως είπε- πονούσαν τα κόκκαλά του.

Λίγο μετά τις εννιά το βράδυ ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στα επείγοντα περιστατικά. Γύρω στις δέκα έσπρωξε έναν 29χρονο αστυνομικό και προσπάθησε να βγει από το νοσοκομείο.

Όμως ο νεαρός υπαρχιφύλακας τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες αλλά -για κακή του τύχη- ο κατηγορούμενος τον δάγκωσε στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας γιατρός από το νοσοκομείο τηλεφώνησε στον αστυνομικό και τον ενημέρωσε πως ο κατηγορούμενος είναι φορέας του ιού της Ηπατίτιδας C και του πρότεινε να επικοινωνήσει άμεσα με έναν παθολόγο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρουμάνος που είχε συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής για κλοπή κινητού μέσα σε λεωφορείο από μια γυναίκα επέστρεψε στο τμήμα.