ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πλήρης διάλυση: Αλλοδαποί είχαν μπει παράνομα στην χώρα αλλά τους ενόχλησε μόνο ότι δεν είχαν κάνει rapid-test

Πλήρης διάλυση: Αλλοδαποί είχαν μπει παράνομα στην χώρα αλλά τους ενόχλησε μόνο ότι δεν είχαν κάνει rapid-test

Μετά από καθυστέρηση δυόμισι ωρών αναχώρησε για Αθήνα η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που είχε ακινητοποιηθεί στο Λιανοκλάδι προερχόμενο από τη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος της ταλαιπωρίας των επιβατών της αμαξοστοιχίας Intercity 57 ήταν 27 παράνομοι μετανάστες, υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι μπήκαν στην Ελλάδα από τα… θωρακισμένα σύνορα του Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το LamiaReport, οι 27 επιβιβάστηκαν στον σταθμό Παλαιοφαρσάλου, με τους υπόλοιπους επιβάτες να αντιδρούν και να ζητούν να γίνει έλεγχος για υγειονομικά πιστοποιητικά.

Βέβαια το υγειονομικό πιστοποιητικό ήταν το λιγότερο. Οι αλλοδαποί όχι μόνο πιστοποιητικά δεν είχαν αλλά και κανένα έγγραφο που να δικαιολογούσε την παρουσία τους στη χώρα.

Κλήθηκε η αστυνομία, η οποία περίμενε το τραίνο στο Λιανοκλάδι και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι και οι 27 βρίσκονταν παράνομα στη χώρα μας (δηλαδή οι… «Αρχές» δεν είχαν ιδέα πότε και πως μπήκαν στην Ελλάδα.

Βέβαια αυτό που ενόχλησε περισσότερο την Αστυνομία ήταν πως δεν είχαν κάνει rapid test, ούτε είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Για το ότι ήταν παράνομα στη χώρα δεν υπήρξε καμία αντίdραση.

Και οι 27 προσήχθησαν κατόπιν αυτών στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας, για καθαρά τυπικούς και μόνο λόγους.

Αύριο θα αφεθούν ελεύθεροι με την σύσταση να μην εγκαταλείψουν τη χώρα γιατί θα είναι παράνομο ενώ θα τους ζητηθεί να καταγραφούν, με ότι στοιχεία επιθυμούν να δώσουν, για να γίνει δυνατή η μόνιμη εγκατάσταση σε περιοχή της επιλογής τους.

Και η διάλυση της χώρας συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς. Πλήρης αδιαφορία από τις «Αρχές» για το ποιος μπαίνει και πως παράνομα στην Ελλάδα, πλήρης αδιαφορία για το αν θα απελαθεί ή όχι παρά μόνο έλεγχος για rapid-test και αυστηροί έλεγχοι στα σύνορα για να μην διαφύγουν στην Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.