ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κορωπί: 14χρονη σκηνοθέτησε «απόπειρα βιασμού» για να γλιτώσει από το μάθημα – Ομολόγησε και συνελήφθη

Κορωπί: 14χρονη σκηνοθέτησε «απόπειρα βιασμού» για να γλιτώσει από το μάθημα – Ομολόγησε και συνελήφθη

Μία αδιανόητη υπόθεση ήρθε στο «φως» για ψευδή καταγγελία νεαρής μαθήτριας στις αστυνομικές Αρχές. Ειδικότερα, 14χρονη πριν μερικές ημέρες έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου και κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού και αρπαγής της από τρεις άγνωστους άνδρες, όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός.

Η κοπέλα είχε δώσει και περιγραφή του αυτοκινήτου από το οποίοι υποτίθεται πως κατέβηκαν οι τρεις άγνωστοι, οι οποίοι, όπως είπε, την προσέγγισαν με σκοπό να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Ωστόσο, είχε υποστηρίξει ότι κατάφερε να γλιτώσει και με τη βοήθεια ενός 26χρονου ο οποίος ήταν μαζί της και την έσωσε. Έπειτα αποδέχτηκε πως μετά και από έρευνα των Αρχών, ουδέποτε συνέβη τέτοιο περιστατικό, κάτι που ομολόγησε η ίδια η ανήλικη λίγες μέρες μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φάνηκε, ο λόγος για τον οποίο κατήγγειλε την υποτιθέμενη κακοποίησή της ήταν για να… γλιτώσει δύο ώρες μαθήματος στο σχολείο, με την ίδια αλλά και τον 26χρονο να συλλαμβάνονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.