ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: Ζευγάρι και το σκυλάκι τους δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ

«Μάχη» για κρατηθεί στη ζωή δίνει το σκυλάκι της οικογένειας

Πάτρα: Ζευγάρι και το σκυλάκι τους δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ

Στιγμές τρόμου βίωσε ένα ζευγάρι που είχε βγει για βόλτα με το σκυλάκι του στην περιοχή της Τέρψης στην Πάτρα, το απόγευμα της Δευτέρας, όταν όρμησε κατά πάνω τους ένα αγριεμένο σκυλί ράτσας πίτμπουλ το οποίο άρχισε να δαγκώνει με μανία το άτυχο ζώο, αλλά και τον ιδιοκτήτη του που προσπάθησε να το σώσει!

Μέσα σε δευτερόλεπτα, το ογκώδες τετράποδο είχε κατακρεουργήσει το σκυλάκι του ζευγαριού που μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα σε κτηνιατρείο και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, δίνοντας μάχη για κρατηθεί στη ζωή. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο ιδιοκτήτης του, που το πιτμπουλ είχε τραυματίσει κυρίως στα χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο του περιστατικού έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι έκαναν καταγραφή του συμβάντος και αναζητούν τους ιδιοκτήτες του πιτμπουλ, καθώς το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να υποβάλει μήνυση εναντίον τους για πρόκληση σωματικών βλαβών και παραμέληση της εποπτείας ζώου συντροφιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.