ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εικόνες χάους στην Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο με έναν σοβαρά τραυματία – Μέχρι το Καλαμάκι ακούστηκε ο ήχος

Πετάχτηκαν μέχρι και κομμάτια καναπέ στους δρόμους!

Εικόνες χάους στην Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο με έναν σοβαρά τραυματία – Μέχρι το Καλαμάκι ακούστηκε ο ήχος

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, καθώς σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Εκφράζονται φόβοι για τραυματίες καθώς κάτοικος είπε στην κρατική τηλεόραση πως λίγο πριν από την έκρηξη ήταν ανοιχτά τα φώτα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις τραυματίες.

Ο ένας έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας είναι 78 ετών και φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως σε χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, με την επέμβαση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα άλλα δύο άτομα αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού.

Το κτίριο που έχει τυλιχθεί στις φλόγες, όπως φαίνεται και από φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, βρίσκεται στην οδό Συγγρού 3.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο εταιρείας με βιολογικά προϊόντα και έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά κτίρια στην περιοχή, με τζάμια να σπάνε από το ωστικό κύμα.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έρχονται από το σημείο, επικρατεί εικόνα χάους και φωτιά έχει επεκταθεί και σε ένα παρακείμενο κτίριο, που – όπως φαίνεται – είναι πολυκατοικία. Χαρακτηριστικό είναι ότι, πετάχτηκαν ακόμα και κομμάτια από καναπέ στους δρόμους!

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι έχει συμβεί στο σημείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο ήχος ήταν εκκωφαντικός και ακούστηκε μέχρι και το Καλαμάκι και τα άνω Ιλίσια!

Κάτοικος επεσήμανε πως ακούστηκε ένα «μεγάλο μπαμ» περί τις 06:00 και τα τζάμια του σπιτιού της έσπασαν από την έκρηξη. Όπως είπε, πίστεψε ότι εξερράγη βόμβα.

Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού είναι κλειστά.

Δείτε τις πρώτες εικόνες

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο έχουν σταλεί και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ γίνεται και χρήση ειδικού κλιμακοφόρου οχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1486207181586321410

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.