ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αταλάντη: Έβαλαν φωτιά σε αντισηπτικό και λαμπάδιασε ο διάδρομος σχολείου (βίντεο)

Καθηγητές με πυροσβεστήρες στα χέρια

Αταλάντη: Έβαλαν φωτιά σε αντισηπτικό και λαμπάδιασε ο διάδρομος σχολείου (βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΕΠΑΛ Αταλάντης, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στον διάδρομο του σχολείου, με τους μαθητές να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις τάξεις τους λόγω του καπνού και της μυρωδιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι φλόγες εκδηλώθηκαν όταν κάποιος ή κάποιοι αποφασίσαν να βάλουν φωτιά σε αντισηπτικό που βρισκόταν στο διάδρομο του σχολικού κτιρίου το οποίο αμέσως λαμπάδιασε!

Καθηγητές με πυροσβεστήρες στα χέρια, έσπευσαν και έσβησαν γρήγορα τη φωτιά αποτρέποντας την επέκτασή της σε παρακείμενο χώρο όπου υπάρχουν αρκετές πρίζες.

Οι καπνοί ωστόσο έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και τα παιδιά απομακρύνθηκαν προληπτικά από τις αίθουσες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.