ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφονία Άλκη: Δεν ομολογεί ο 23χρονος – Υποστηρίζει πως ήταν εκεί αλλά δεν έκανε τίποτα

Τι λέει ο δικηγόρος του

Δολοφονία Άλκη: Δεν ομολογεί ο 23χρονος – Υποστηρίζει πως ήταν εκεί αλλά δεν έκανε τίποτα

Επιμένει στη γραμμή του ο 23χρονος χούλιγκαν που κατηγορείται για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας πως δεν είναι δράστης.

Μάλιστα μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει πως δεν ήρθε και σε φυσική επαφή με τα θύματα, ούτε με τον 19χρονο, ούτε με τους δύο τραυματίες.

Ο δικηγόρος του 23χρονου, ο Θεόδωρος Σιμόπουλος ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου Άλκη, αν και ήταν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κύριος Σιμόπουλος είπε: «Εξετάζουμε την δικογραφία και είμαστε στην διαδικασία επαφής με τον κατηγορούμενο για την χάραξη της υπερασπιστικής μας γραμμής. Το μόνο βέβαιον είναι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει δολοφονήσει τον άτυχο 19χρονο Άλκη. Αυτή είναι η θέση του. Επιφυλάσσομαι μετά την απολογία του στην ανακρίτρια να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι δεν σήκωσε το μαχαίρι. όχι απλά δεν σήκωσε το μαχαίρι αλλά δεν ήρθε και σε φυσική επαφή με τα θύματα. Ούτε με τον άτυχο Άλκη ούτε με τους δύο τραυματίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.