ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρόμος για 23χρονο στην Κρήτη: «Έπεσα κάτω, συνέχισαν να με χτυπάνε» (βίντεο)

«Συνέχιζαν να με χτυπάνε και με μπουνιές και με κλοτσιές και να φωνάζουν παράλληλα διάφορα πράγματα»

Τρόμος για 23χρονο στην Κρήτη: «Έπεσα κάτω, συνέχισαν να με χτυπάνε» (βίντεο)

Ένας 23χρονος, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που φέρεται να έζησε στα ομάδας αγνώστων στη μέση του δρόμου στην Κρήτη.

«Τους παρακάλεσα να σταματήσουν. Το ίδιο ζήταγε και ο Άλκης. Απλά να σταματήσουν. Κι εγώ αυτό είπα, δεν προκάλεσα κανέναν. Και μετά συνέχισαν να με χτυπάνε στο κεφάλι» περιγράφει αρχικά ο νεαρός.

Ο 23χρονος λέει, πως πριν περίπου έναν μήνα δύο νεαροί τον ξυλοκόπησαν άγρια, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

«Μου ρίχνει μια μπουνιά στο πρόσωπο, πάλι λέω ήρεμα να σταματήσουνε. Ρίχνουνε μια δεύτερη, ρίχνουνε μια τρίτη και εκεί πέρα ξεφεύγει το πράγμα. Άρχισα να ζαλίζομαι, έπεσα κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο. Αυτοί συνέχιζαν να με χτυπάνε και με μπουνιές και με κλοτσιές και να φωνάζουν παράλληλα διάφορα πράγματα. Και βρισιές και περί μιας ομάδας» δηλώνει ο ίδιος.

Ο 23χρονος πηγαίνει στο γήπεδο, χωρίς όμως να ασχολείται με οπαδικά θέματα, ενώ δεν ανήκει σε κάποιον σύνδεσμο.

Για την αναίτια επίθεση έχει υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.

Τέλος, οι φωτογραφίες που έρχονται στο «φως» με τα τραύματά του, σοκάρουν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.