Μια απίστευτη υπόθεση καταγγελίας βιασμού έφτασε στα γραφεία της Ασφάλειας Ηρακλείου, που ολοκλήρωσε το προανακριτικό της έργο και στέλνει τον 40χρονο την ερχόμενη Τρίτη (08-02-2022) ενώπιον του ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι βίαζε το μικρό κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 7 ως τα 11 χρόνια για περισσότερες από 10 φορές πίσω από την πλάτη της αδελφής της, που ήταν και η σύζυγος του κατηγορουμένου!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι αθώος ωστόσο στην αστυνομία θεωρούν ως βάσιμη την καταγγελία για αυτό και άλλωστε τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα που άσκησε τη βαρύτατη δίωξη! Η καταγγελία έγινε προχθές και αφού ασκήθηκε η δίωξη πήρε η υπόθεση τη δικαστική οδό.

Όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία του cretapost.gr, ο 45χρονος συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι Aρχές στο σπίτι του και βρήκαν είδη οπλισμού. Ο ίδιος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για την υπόθεση ασέλγειας και κακοποίησης της ανήλικης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή και δεύτερου ατόμου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας την περασμένη Παρασκευή άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 45χρονου για βιασμό, ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη.