ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Νεαροί διαρρήκτες πετούσαν τα… κλοπιμαία από το αυτοκίνητο όσο τους καταδίωκε η Αστυνομία

Είχαν αρπάξει εξαρτήματα από συνολικά εννέα σταθμευμένα οχήματα

Θεσσαλονίκη: Νεαροί διαρρήκτες πετούσαν τα… κλοπιμαία από το αυτοκίνητο όσο τους καταδίωκε η Αστυνομία

Στην άμεση σύλληψη τεσσάρων ατόμων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι νωρίτερα είχαν γίνει αντιληπτοί από διερχόμενους πολίτες να αφαιρούν από σταθμευμένο όχημα περιφερειακά εξαρτήματα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 18 έως 25 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην Περιφερειακή Οδό με κατεύθυνση προς τα δυτικά το Ι.Χ.Ε. το αυτοκίνητο των δραστών και ακολούθησε καταδίωξη. Οι δράστες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν άρχισαν να πετούν τα κλεμμένα εξαρτήματα από το όχημα που επέβαιναν. Παρά τις προσπάθειές τους, οι τέσσερις νεαροί ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές, διαποστώθηκε ότι τον περασμένο μήνα είχαν διαρρήξει οκτώ σταθμευμένα οχήματα, από πυλωτές οικοδομών ή χώρους στάθμευσης αφαιρώντας από αυτά πλήθος εξαρτημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού (προφυλακτήρες, καπό, μπαταρίες τιμόνια με αερόσακους, ταμπλό, οθόνες αφής κ.α.).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.