Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου στην Κυψέλη από τον σύντροφο της μητέρας του, η οποία ήταν παρούσα στο έγκλημα και δεν έκανε τίποτα για να το σώσει.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει τηλεοπτική εκπομπή, ο πατριός δήλωσε μετανιωμένος στις αστυνομικές Αρχές, αλλά περιέγραψε με παροιμιώδη ψυχραιμία το πώς τέλεσε το έγκλημα αλλά και πού είχε κρύψει τα στοιχεία.

">

Η μητέρα, με τη σειρά της, παραδέχθηκε ότι ήταν παρούσα στο έγκλημα, αλλά σημείωσε πως υπάκουσε τον σύντροφό της, όταν της είπε να φύγει από το σπίτι γιατί αυτός θα έβρισκε έναν τρόπο να κρύψει το πτώμα του παιδιού.

Είπε, παράλληλα, ότι δεν γνώριζε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει τα οστά του παιδιού στην εργαλειοθήκη, την οποία μετέφεραν μαζί τους.

Αιχμές από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την ίδια ώρα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αφήνει νέες αιχμές όσον αφορά τη φρικτή υπόθεση.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Γιώργος Γιαννόπουλος, σε πρωινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο χρονικό των προβλημάτων της οικογένειας, ενώ αναφέρθηκε και σε κενά όσον αφορά στην έρευνα.

Επεσήμανε πως το 2008, υπήρχε καταγγελία για τη 15χρονη, τότε, μητέρα η οποία ήταν έγκυος και επαιτούσε στο δρόμο.

Μία δεκαετία αργότερα ήρθε η δεύτερη καταγγελία, η οποία αφορούμε την κόρη της γυναίκας.

Το παιδί, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, πήγε στο σχολείο σε «φρικτή» κατάσταση και κλήθηκε το Χαμόγελο, που επικοινώνησε με την εισαγγελία για να πάει η μικρή στο νοσοκομείο.

Εκεί, όπως είπε, είδε μία «μάνα, η οποία δεν νοιαζόταν για το παιδί της», αλλά, αντίθετα, «δικαιολογούσε τον σύντροφο, ότι το αγαπούσε (σ.σ. το παιδί)».

Ο 7χρονος είχε δολοφονηθεί από το 2017, αλλά ο γυναίκα έλεγε πως βρισκόταν με τον πατέρα του στην Πολωνία. Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε πως μετά την αποκάλυψη της κακοποίησης της κόρης θα έπρεπε οι Αρχές να έχουν επικοινωνήσει με τη χώρα, για να ενημερωθούν και για τον γιο, κάτι που δεν έγινε.

Τέλος, ενημέρωσε πως η κόρη της συλληφθείσας είναι πλέον σε ανάδοχη οικογένεια.