ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκ στην Ελευσίνα: Νεαροί δέχθηκαν άγρια επίθεση με σιδερογροθιές από αλβανική συμμορία χούλιγκανς!

Κλωτσιές και μπουνιές με σιδερογροθιές στο κεφάλι

Σοκ στην Ελευσίνα: Νεαροί δέχθηκαν άγρια επίθεση με σιδερογροθιές από αλβανική συμμορία χούλιγκανς!

Άγριο ξυλοδαρμό με σιδερογροθιές δέχθηκαν δυο νεαρά άτομα ηλικίας 19 και 22 ετών στην Ελευσίνα από 15 χούλιγκανς που σύμφωνα με την κατάθεση των θυμάτων φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής μέλη του συνδέσμου «Αιγάλεω City».

Το αδιανόητο συμβάν τυφλής βίας σημειώθηκε στις 19:10 του Σαββάτου. Οι δυο φίλοι βάδιζαν αμέριμνοι στην οδό Κανελλοπούλου όταν ξαφνικά τους πλησιάζει μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, όπως είπαν σχεδόν όλοι αλβανικής καταγωγής- μέλη του οπαδικού συνδέσμου «Αιγάλεω City».

Ένας εξ αυτών όρμησε στον 19χρονο και του έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο όμως ο νεαρός κατάφερε να ξεγλιστρήσει και τρέχοντας να ξεφύγει. Ο φίλος του που δεν πρόλαβε, δέχθηκε την επίθεση και των 15 χούλιγκαν που έπεσαν πάνω του και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με μανία. Οι δράστες έριχναν κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι του 22χρονου ενώ ένας από αυτούς τον χτυπούσε στο πρόσωπο και το κεφάλι με σιδερογροθιά.

Όταν ο νεαρός έπεσε λιπόθυμος από το ξύλο, η άγρια ομάδα, του άρπαξε τα παπούτσια αφήνοντας τον αιμόφυρτο και ξυπόλυτο ενώ του «βούτηξαν» και το τσαντάκι που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, την ταυτότητα και 30ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε τρία οχήματα – ένα εκ των οποίων ήταν λευκό- και διέφυγαν προς Ελευσίνα.

Πληροφορίες λένε ότι μετά από έρευνες των αρχών έχουν προσαχθεί κάποια άτομα και εξετάζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι τα αίτια της βάρβαρης αυτής επίθεσης. Αν δηλαδή η ομάδα χούλιγκαν τους επιτέθηκαν γιατί ήταν οπαδοί αντίπαλης ομάδας ή για να τους ληστέψουν. Το σίγουρο είναι οτι σύμφωνα με τη δικογραφία οι δράστες ανήκουν σε οπαδικό σύνδεσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.