ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκ: 19χρονη Βουλγάρα στα Φιλιατρά εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της σε Πακιστανούς έναντι αμοιβής 20 ευρώ!

Σοκ: 19χρονη Βουλγάρα στα Φιλιατρά εξέδιδε την 14χρονη αδερφή της σε Πακιστανούς έναντι αμοιβής 20 ευρώ!

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η εκμετάλλευση και ώθησε σε πορνεία ανήλικης, από την ίδια της την αδελφή, στα Φιλιατρά.

Η υπόθεση σοκάρει. Η 19χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της έναντι αμοιβής σε αλλοδαπούς στους Γαργαλιάνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η 19χρονη έδινε στην 14χρονη αδελφή της χασίς και εν συνεχεία την εξέδιδε σε Πακιστανούς αντί 20 ευρώ. Οπως προκύπτει η 19χρονη χορηγούσε το ναρκωτικό στο παιδί και εν συνεχεία εκμεταλλευόταν την ευάλωτη κατάσταση στην οποία περιέρχετο και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά εκδίδοντάς την!

Πηγές από την αστυνομία εκτιμούν ότι η 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη για περίπου μια εβδομάδα πριν την ανακαλύψει ο πατέρας της και την καταδώσει στην αστυνομία.

Μαζί με την 19χρονη συνελήφθη και ο σύντροφός της. Αμφότεροι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.