ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στο Λαγανά Ζακύνθου μετά από ενάμισι χρόνο!

Με την απειλή όπλου είχε προσπαθήσει να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο, όμως ο υπάλληλος τον αντιμετώπισε αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στο Λαγανά Ζακύνθου μετά από ενάμισι χρόνο!

Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά εξιχνιάστηκε η απόπειρα ένοπλης ληστείας που είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 23 Σεπτεμβρίου του 2020 σε ένα περίπτερο στην περιοχή του Λαγανά στην Ζάκυνθο, από έναν άγνωστο ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει τις εισπράξεις από τον υπάλληλο.

Ο δράστης είχε επιχειρήσει να ακινητοποιήσει τον εργαζόμενο με την απειλή πιστολιού και να τον υποχρεώσει να του δώσει όσα χρήματα είχε, όμως εκείνος είχε αντιδράσει αποτελεσματικά και τον είχε αναγκάσει να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να τραπεί σε φυγή. Μετά από έρευνες που κράτησαν σχεδόν ενάμισι χρόνο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έλυσαν το μυστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.