ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

52χρονος Αλβανός έκλεινε τη γυναίκα και τα παιδιά του μέσα στο σπίτι όταν αναχωρούσε για τη δουλειά

Οι γείτονες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία

52χρονος Αλβανός έκλεινε τη γυναίκα και τα παιδιά του μέσα στο σπίτι όταν αναχωρούσε για τη δουλειά

Μια οικογένεια στην Οιχαλία Τρικάλων ζούσε υπό ασυνήθιστες συνθήκες, προκαλώντας ανησυχία στους γείτονες λόγω περίεργων συμπεριφορών και καβγάδων που άκουγαν από το σπίτι του 52χρονου Αλβανού, της 45χρονης συζύγου του και των παιδιών τους.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, και κατά την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας κλείδωνε τη γυναίκα και τα παιδιά του στο σπίτι όταν έφευγε για δουλειά, κλείνοντας τόσο τις πόρτες όσο και τα παράθυρα για να μην μπορούν να βγουν.

Η σύζυγος επιβεβαίωσε στην Εισαγγελέα ότι ο σύζυγός της την κλείδωνε για να «προσέχει τα παιδιά» αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε κακοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 52χρονος και η σύζυγός του οδηγήθηκαν σε διαδικασία «ποινικής διαμεσολάβησης» για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.