ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...
prodeals

«Master Chef» στις Φυλακές: 37χρονος στον Κορυδαλλό κατάπιε 120 «αυγά» με ηρωίνη – κάνναβη και κοκαΐνη

«Master Chef» στις Φυλακές: 37χρονος στον Κορυδαλλό κατάπιε 120 «αυγά» με ηρωίνη – κάνναβη και κοκαΐνη

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο γεγονός, κυρίως για την ποσότητα, συνέβη στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς 37χρονος έγκλειστος κατάπιε περισσότερα από 120 «αυγά» με ναρκωτικά.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας. Οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες, που είχε για τον συγκεκριμένο, λίγο πριν μπει στο κελί του, τον συνέλαβαν. Τα ιδιαίτερα αυτά «αυγά» περιείχαν ηρωίνη, κάνναβη και κοκαΐνη.

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για εξετάσεις και εκεί εντοπίστηκε στο στομάχι του, το τεράστιο φορτίο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αυγά περιείχαν 227 γρ. κάνναβη, 26,5 γρ. ηρωίνη και 6,7 γρ. κοκαίνη. Ο 37χρονος, παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες μέχρι να αποβάλει τα «αυγά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.