ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών: «Πάνω από 70 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς»

Γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών: «Πάνω από 70 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς»

Για επίθεση από τουλάχιστον 70 άτομα έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στην επίθεση κουκουλοφόρων σε βαν της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ.

Ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε πως οι κουκουλοφόροι αφού προκάλεσαν υλικές ζημιές, στην συνέχεια κύκλωσαν τον οδηγό του οχήματος και τους επιτέθηκαν.

Του προκάλεσαν τραυματισμούς στο χέρι και στο κεφάλι, με τον κ. Μαυροειδάκο να τονίζει πως πλέον οι τραυματισμοί από κουκουλοφόρους έχουν γίνει καθημερινότητα για τους αστυνομικούς, και πως το 401 έχει γίνει… δεύτερο σπίτι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως είπε, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε τραυματιστεί και στην επίθεση στο Α.Τ της Ομόνοιας τον Οκτώβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.